‘Het Slaapfestival’ – Balk (2017)

Op 14 juli 2017 organiseert stichting Haring & Hummus in het Friese Balk Het Slaapfestival. Tijdens dit sfeervolle festival zal het echter niet moeilijk zijn om wakker te blijven! Publiek en en andere deelnemers worden verrast en vermaakt met o.a. verschillende muzikale en theatrale performances. De performances en activiteiten op Het Slaapfestival staan in het teken van de thema’s slapen, dromen en de sterren. Ook zijn er heerlijke hapjes en drankjes vanuit verschillende culturen en hoeken van de wereld te proeven! Het festival wordt gemaakt en georganiseerd met bewoners van het AZC en inwoners van Balk en omgeving. Download alvast het programmaboekje voor een voorproefje van het Het Slaapfestival.

Op 17 juni wandelden wij met Balksters en bewoners van het AZC in het kader van de Nacht van de Vluchteling. Lees meer>

Meewerken aan Het Slaapfestival?

Lijkt het je leuk om mee te werken aan de organisatie van Het Slaapfestival? We zoeken nog vrijwilligers die willen helpen bij o.a. de kassa, muntverkoop, prikploeg en bar. Interesse? Meld je aan via info@haringenhummus.nl of bel Geertje op 06-43709248 voor meer informatie.

Met de aanschaf van uw kaartje voor Het Slaapfestival op 14/15 juli koopt u gelijk een kaartje voor iemand die dit zelf niet kan betalen. 

Het Slaapfestival vindt plaats op een weiland naast het AZC in Balk. Vanaf 20:00 kan het publiek zich melden bij de receptie van het AZC. De aanschaf van een kaartje verzekert u van toegang tot het festival en alle performances. Ook kunt u op 15 juli aanschuiven aan de lange ontbijttafel voor een gezamenlijke afsluiting van het project en festival met deelnemers en publiek. Daarnaast zijn er slaapplaatsen beschikbaar op het festival terrein, zodat deelnemers en publiek samen de nacht kunnen doorbrengen onder de sterrenhemel van Balk. Bij de aanschaf van uw kaartje kunt u aangeven of wij voor u een slaapplek kunnen reserveren.

Het Slaapfestival wordt georganiseerd in samenwerking met:

Bibliotheken-Mar-en-Fean_logoCOA-logo3Fryskemarren2miks-welzijn-logo@2x